Tmi Halina Vento - esittely

Dr. Irena Eris on puolalainen kosmetiikkavalmistaja, joka ensimmäisenä maailmassa omistaa itse tutkimuslaboratorionsa. Laboratorioissa kehitetään ja testataan innovatiivisesti uusinta teknologiaa hyödyntäen kosmetiikkaa, jonka ainesosat saadaan luonnosta.


Eris tuotevalikoima sisältää lukuisia ihonhoitosarjoja jokaiselle ihotyypille ja ikäryhmälle juuri niistä ainesosista, joita ihosi tarvitsee. Korkealaatuisten tuotantotapojen ja tarkkaan valittujen ainesosien ansiosta voit luottaa aina tuotteiden korkeaan laatuun.


Kosmetologi Halina Vento on suorittanut lukuisia kursseja Dr. Eriksen instituutissa ja hänellä on alalta yhdeksän vuoden työkokemus Puolassa sekä 17 vuoden työkokemus Suomessa. Instituutti edellyttää intensiivisen kouluttautumisen lisäksi kosmetologilta korkeatasoista osaamista ja vuosien työskentelyä kauneudenhoitoalalla, jotta Dr. Irena Eris tuotteiden käyttö hoitotyössä on sallittu. Juuri tämänkaltainen koulutustyö ja tiukat laatustandardit varmistavat tuotteiden käytön korkean laadun, josta pääset nauttimaan hoitotapahtumassa.

Tervetuloa nauttimaan ihanista ja juuri Sinulle räätälöidyistä hoidoista!